Beállítások
Regisztráció

Flash-Gsm

Console Shop

You are here: Home » ÁSZF
csütörtök, 24 jan. 2019
2011 november 17. (csütörtök) 08:11

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

Rate this item
(3 votes)
Általános Szerződési Feltételek!

Az oldalunkon megjelenített tartozékok feltüntetett árai Bruttó árak! A honlapunkon feltüntetett új készülékek beszerzése rendelés alapján történik! A redelését leadhatja e-mailben, vagy telefonon! A készülék átvétele üzletünkben a megrendelést követő 1.5-2 óra múlva lehetséges! Az üzletünkben átvett készülékekre 3 napig csere garanciát vállalunk, 3 nap letelte után minimum 12 hónap szerviz garanciát (egyes használt készülékekre csak szavatosságot vállalunk, erre vásárlás előtt felhívjuk figyelmét). A 3 napos csere igénynek csak akkor tudunk eleget tenni, ha a készüléknek minden tartozéka, csomagoló anyaga (védőfóliái) megvannak, és egy bevizsgálás után bebizonyosodott a készülék hibája. A bevizsgálást minden esetben szakszerviz végzi. Ezek a feltételek módosulhatnak egyes modelleknél, ebben az esetben mindenképp tájékoztatjuk önt vásárlás elött! Amennyiben 3 napon túl hibásodott meg a készüléke, szerviz pontunkba kell vissza juttatni a hibás darabot, és a jótállási jegyet. Amennyiben a készülék javítható a jótállási időn belül, azt szakszerviz javítja. Amennyiben túl nagy költséggel jár a javítás, akkor cseréljük a készüléket. A javítási időt nem tudjuk befolyásolni, de cégünk törekszik a lehető legrövidebb idő alatt hiba megoldásra. A javítás miatt szervizben töltött idővel, meghosszabbodik a jótállás, mely hosszabbítást a jótállási jegyen feltüntetünk. Amennyiben még van garancia a készülékére, és igényt tart rá, cégünk biztosít önnek INGYEN csere készüléket mobiltelefonok esetében. A honlapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

-Az interneten megtalálható készülékek gyári kiszerelésben kaphatóak.

 

-A készülékek 0 perces, másodkézből, magánszemélytől vásárolt készülékek. Amennyiben a készülék nem a használt kategóriában található, akkor a készülék teljesen újszerű állapotú, 0 perces, hálózat független és 12 hónap teljes körű szerviz garanciát élvez. Mivel magánszemélytől vásároltuk így a hatályos jogszabályok alapján ezt használtként forgalmazzuk. Használt készülékek esetén cégünk a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, az adózás rendjéről szóló 62-64§ és a 64/B§ alapján a különbözeti adózás szerint adózik. Így e készülékekről kiállított számla 0%-os ÁFA tartalommal bír, így ezen számla ÁFA visszatérítésre nem jogosít, ám a gazdasági társaságok könyvelésébe, költségszámlaként elszámolható.

 

-Webáruházunk sajnos server hiba miatt jelenleg nem működik!

 

-Telefonos vagy e-mail-es rendelését, amennyiben meggondolta magát, egy hívással lemondhatja, minden további kötelezettségek nélkül. Amennyiben az egyeztetett napon nem érkezik meg a termékért, rendelését automatikusan töröljük, ha mégis igényt tart a készülékre, újra meg kell rendelni a terméket lehetőleg telefonon.

Last modified on 2014 január 29. (szerda) 09:24

Latest from Flash-Gsm

More in this category: « Üzletünk
Login to post comments

Hirek

Üzletünk

Üzletünk

Flash GSM Bt. Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 10-17h Szombaton-Vasárnap: Zárva Cím: 1145 Budapest, Bácskai utca 53. Cím: 06-1/252-8233,  06-30/682-6024 e-Mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. Ingyenes parkolás!

Bővebben